sverigemoskva.blogg.se

Jag är svensk men är bosatt och arbetar i Moskva. Jag skriver om hur det är att leva i Moskva,politik och en hel del om fotboll..

Första snön.

Publicerad 2012-11-26 11:06:09 i Allmänt

Så har då vinterns första snö fallit i Moskva. Nu har vi vinter i 4 månader,men förhoppningsvis går det att åka en del skidor. Bättre rejäl vinter än slask.

I Spartak råder full cirkus! Emery fick sparken direkt efter derbyförlusten mot Dynamo igår.
Strax efter twittrades det ut bilder på vissa av de brasilianska spelarna och höga ledare inom klubben. Bilderna är från en pub/nattklubb och dessa är tagna 16 timmar före match.Först partar man med spelarna och sedan sparkar man tränaren!?

Klarar Karpin av att reda ut detta? Eller får även han lämna?
Vad innebär allt detta för Källström?

Spartak påminner mycket om AIK tycker jag. Många och hängivna supporters och som ibland dessvärre går till överdrifter en i det hela är en grund att stå på.
Kaoset nu påminner väl om det som rådde under ett antal år och fram till AIK:s degradering. Vilket ledde till en nystart som var nyttig för klubben. Förhoppningsvis kan Spartak få ordning på organisationen ordentligt nu.

Annars handlar mycket om nyheterna om korruptionsaffärerna inom försvaret. Dessa uppgår tillflera miljarder i olika härvor.

När man läser och lyssnar till svenska journalister så är det aldrig riktigt bra. Tidigare gjorde Putin/Medvedev inget mot korruptionen,när man nu slår till i vilket som hitills verkar vara en riktig härva och inte bara fejk, så är det också fel på något sätt!

Korruptionen är det största problemet idag i Ryssland och det finns säkert flera motiv till tillslaget mot personerna i försvaret MEN samtidigt så sänder det ändå en signal nedåt att ingen sitter säkert. Korruptionen måste bearbetas både uppifrån och nerifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela