sverigemoskva.blogg.se

Jag är svensk men är bosatt och arbetar i Moskva. Jag skriver om hur det är att leva i Moskva,politik och en hel del om fotboll..

Äntligen dags!

Publicerad 2012-09-18 10:20:57 i Allmänt

Ikväll startar Champion leagues gruppspel. Något man som fotbollsfantast egentligen går och väntar på alltsedan finalen blåses av i maj. Även om EM slutspelet i somras rådde bot på den värsta abstinensen.

Helsingborg lyckades inte kvalificera sig utan åkte ut i den sista kvalomgången mot Celtic. Men med tanke på Malmös insats förra året och Helsingborgs i år tillsammans med AIK.s vinst mot CSKA i EL kvalet känns det ändå som det inte är helt orealistiskt med ett svenskt lag i grupppelet nästa år.

Zenit åker till Spanien för att ta sig an Malaga. En match som känns mycket oviss. Malaga tvingades av ekonomiska skäl sälja av en del toppspelare men har ändå ett bra lag och har gått bra i ligan på säsongsinledningen.

Zenit med sin storvärvning Hulk tillsammans med stora delar av det ryska landslaget känns spännande. Hemmaförlusten mot Terek i senaste ligaomgången får nog anses till viss del bero på att tankarna redan då fanns på kvällens match.

Ett oavgjort resultat känns på förhand som ett bra tips och också en lyckad start för Zenit i så fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela