sverigemoskva.blogg.se

Jag är svensk men är bosatt och arbetar i Moskva. Jag skriver om hur det är att leva i Moskva,politik och en hel del om fotboll..

En epok tar slut?

Publicerad 2012-09-11 18:25:37 i Allmänt

Njuter av de sista semesterdagarna hemma i Sverige innan återresan till Moskva.
Ikväll blir det givetvis Sverige-Kazakstan på menyn. Tar en epok slut ikväll ? Anders Svensson börjar på bänken igen och att döma av uttalandena efter Kina matchen är detta något som gör att han kan tänka sig att hädanefter tacka nej till landslaget.

Detta är förståligt med tanke på att Källström är given när han är tillbaka efter skadan och Svensson i sådana fall skulle vara ett fjärdehandsalternativ i bästa fall. Samtidigt tror jag nog att Anders är sugen att hänga i lite till för att slå Ravellis rekord!

Ur Hamrens synvinkel verkar det som att han verkligen vill ge Elm/Wernblom en chans att visa upp en bättre sida än under de senaste landskamperna och bättra på självförtroendet.
För om vi tittar enbart på kvällens landskamp med ett lågt försvar spelande motstånd där det blir viktigt med bolltempot borde Mr Taco vara det självklara alternativet på mitten,eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela