sverigemoskva.blogg.se

Jag är svensk men är bosatt och arbetar i Moskva. Jag skriver om hur det är att leva i Moskva,politik och en hel del om fotboll..

Lugnet på väg att bytas mot pulsen

Publicerad 2012-09-12 16:58:23 i Allmänt

Efter en lång och skön semester i norra skåne bär det åter av till pulsen i Moskva.
Än återstår det ett antal veckor innan man behöver rusta sig för vintern i den ryska huvudstaden. Det kommer bli en dubbel chock att komma tillbaka. Dels tidiga morgnar med mycket arbete dels Moskvas tempo och ljud 24/7 istället för lugnet i de göingska skogarna.

Hoppas att äntligen få se Källström i Spartak tröjan (dina år i Djurgården är förlåtna) mot bla Barcelona. Äta riktigt goda pelmeni,mina egna är inte i toppklass, samt en god lagman på favoritstället vid Metro Chistye Prudy

När inget val är i sikte och det dröjer innan nästa rättegång mot Pussy Riot börjar ska det bli intressant vad som kommer tilldra sig intresset från de svenska nyhetsredaktionerna. Någon som har något tips? De flesta korrarna har inte bara Ryssland utan även Ukraina som arbetsområde och det innebär att de kommer vara fullt upptagna med "Kalle Anka" valet där. Ber om ursäkt för beteckningen "Kalle Anka" val, Kalle är ju rolig! Ukrainas politiska liv är snarare en tragedi.

Så jag ska försöka hålle er uppdaterade vad som händer i stort som smått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela